Θεραπεία άσκησης

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την ανακούφιση των αθλητών ή ατόμων με κινητικά προβλήματα από τον πόνο. Αρετές μηχανικές μεθόδοι χρησιμοποιούνται, προκειμένου να ενισχύσουν την κίνηση του ασθενούς, όπως οι κρύες ή ζεστές κομπρέσες, οι υπέρηχοι κ.ο.κ. Οι τρόποι αυτοί, ωστόσο, είναι περισσότερο αποτελεσματικοί όταν συνδυάζονται με άσκηση. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Η άσκηση θα πρέπει να καθοδηγείται και εποπτεύεται από έναν ειδικό, καθώς δεν πρόκειται ένα συνηθισμένο τύπο άσκησης. Η προσέγγιση McKenzie για τις ασκήσεις για την πλάτη ενδείκνυται για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων και προβλημάτων που σχετίζονται με τους πόνους της πλάτης. Στο Athens Rehab, σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας δυνατότητες κίνησης, το επίπεδο δραστηριότητας και το σωματότυπο, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινή σας λειτουργία.

Ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα άσκησης θα δημιουργηθεί για εσάς, με αποτελεσματικές ασκήσεις για τη σπονδυλική στήλη και όχι μόνο. Θα είμαστε δίπλα σας στην ανάπτυξη ενός τελικού προγράμματος, καθώς δοκιμές και λάθη θα είναι αναπόφευκτα προκειμένου να εξεταστεί ο βαθμός ανταπόκρισής σας στις ασκήσεις και να διευκολυνθεί η προσαρμογή σας σε αυτές. Τέλος,  σας βοηθούμε να αναπτύξετε την κατάλληλη τεχνική άσκησης που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα και θα σας προστατεύσει από μελλοντικούς τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη.

  • Ορθοπεδική άσκηση μετά το πέρας της θεραπείας
  • Θεραπευτική ευελιξία
  • Διαχείριση άγχους
  • Βελτίωση φυσικής κατάστασης
  • Αποτροπή επαναλαμβανόμενων τραυματισμών
  • Αθλητική ιατρική και υγειονομική περίθαλψη

Athens Rehab

To Athens Rehab είναι ένα Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης στο κέντρο της Αθήνας (Περιοχή Hilton), που προσφέρει μια ευρεία γκάμα θεραπειών, όπως: Φυσικοθεραπεία, Θεραπεία Πυελικού Εδάφους, Αθλητιατρική, καθώς και εξατομικευμένες θεραπείες και προγράμματα γυμναστικής υπό παρακολούθηση, σύμφωνα με το πρόβλημα του ασθενούς, στον άρτια εξοπλισμένο χώρο γυμναστικής που διαθέτει.

CONTACT US

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
ώστε να μπούμε σε επαφή μαζί σας