Χρόνιος Πόνος

Όταν το σώμα σας υποφέρει από χρόνιο πόνο, ολόκληρη η ζωή σας επηρεάζεται. Και φυσικά το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε είναι ότι όλος αυτός ο πόνος βρίσκεται στην φαντασία σας. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι. Ο χρόνιος πόνος μπορεί να είναι αφόρητος, καθώς η ταλαιπωρία είναι πραγματική. Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος διαχείρισής του. Και αν είστε στο Athens Rehab,  η μισή δουλειά έχει ήδη γίνει. Εδώ σας βοηθούμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε ώστε να αποφύγετε κάθε αρνητική σκέψη ή συμπεριφορά που σίγουρα επηρεάζει τον τρόπο που νιώθετε. Θα πρέπει να έχετε επίγνωση του πόνου σε επίπεδο που να μην τον καθιστά ανυπόφορο, ώστε να αναπτύξετε δεξιότητες αντιμετώπισης κι εμείς μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα πρέπει να θυμάστε πως πάντα μπορούμε κάτι να κάνουμε, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει, αυτό όμως δεν θα πρέπει να είναι δική σας ανησυχία.

Αυτή είναι δική μας δουλειά, να λειτουργούμε προς την κατεύθυνση εύρεσης λύσης και να αναλαμβάνουμε δράση που θα σας επιτρέψει να έχετε υπό έλεγχο την κατάστασή σας. “Η αντίληψη του πόνου είναι στο μυαλό σας, συνεπώς μπορείτε να επηρεάσετε τον σωματικό πόνο, αντιμετωπίζοντας τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που τον πυροδοτούν”, Joseph Hullett, Psychiatrist. Αντιμετωπίζουμε τον χρόνιο πόνο με πολλαπλές μεθόδους διαχείρισης πόνου, μεταξύ των οποίων, φάρμακα, φυσικοθεραπείες, απώλεια βάρους, μασάζ κ.ο.κ.  Θυμηθείτε, στις περισσότερες των περιπτώσεων η χειρουργική επέμβαση δεν αποτελεί λύση. Δοκιμάστε πρώτα να επισκεφθείτε το Athens Rehab.

  • Μείωση της έντασης του πόνου
  • Θεραπεία "Hands on”
  • Βελονισμός,Ηλεκτροβελονισμος
  • Τεχνικες μαλαξης
  • Τεχνικες χαλαρωσης
  • Τεχνικές αυτοβοήθειας
  • Βελτίωση ποιότητας ύπνου

Athens Rehab

To Athens Rehab είναι ένα Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης στο κέντρο της Αθήνας (Περιοχή Hilton), που προσφέρει μια ευρεία γκάμα θεραπειών, όπως: Φυσικοθεραπεία, Θεραπεία Πυελικού Εδάφους, Αθλητιατρική, καθώς και εξατομικευμένες θεραπείες και προγράμματα γυμναστικής υπό παρακολούθηση, σύμφωνα με το πρόβλημα του ασθενούς, στον άρτια εξοπλισμένο χώρο γυμναστικής που διαθέτει.

CONTACT US

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
ώστε να μπούμε σε επαφή μαζί σας