Φυσικοθεραπεία για πρόληψη και θεραπεία καρκίνου μέσω άσκησης

Η άσκηση κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία του καρκίνου μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες, να βοηθήσει το σώμα σας να ανακάμψει και να καταπολεμήσει την κατάθλιψη. Η Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας έδειξε ότι η σωματική ασκηση μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο επανεμφάνισης του καρκίνου.

Η  φυσικοθεραπεία ως μέρος της διαδικασίας αποκατάστασης μπορεί να βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά τη φυσική κατάσταση και  δύναμη σας βοηθώντας  να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Στο athensrehab Θα σας διδάξουμε πρόγραμμα  ασκήσεων και  τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε  καλύτερα μέσω της θεραπείας και της αποκατάστασης. Οι φυσιοθεραπευτές  θα δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο που θα ευθυγραμμίζεται με τα επίπεδα θεραπείας και δραστηριότητάς σας.

Υγεία της πυέλου

Ορισμένες θεραπείες για τον καρκίνο μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με ακράτεια στυτικές δυσλειτουργίες ή δυσκοιλιότητα. Μπορεί επίσης να προκαλέσουν πυελικό πόνο . Στο athensrehab είμαστε εκπαιδευμένοι στην αποκατάσταση της πυέλου και τη θεραπεία των επιπλοκών. Μπορούν να βοηθήσουν με διατάσεις , ασκήσεις και θεραπεία πυελικού εδάφους στις γυναίκες ή να βοηθήσουν τους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία και άλλα σεξουαλικά προβλήματα.

About us

Athens Rehab

To Athens Rehab είναι ένα Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης στο κέντρο της Αθήνας (Περιοχή Hilton), που προσφέρει μια ευρεία γκάμα θεραπειών, όπως: Φυσικοθεραπεία, Θεραπεία Πυελικού Εδάφους, Αθλητιατρική, καθώς και εξατομικευμένες θεραπείες και προγράμματα γυμναστικής υπό παρακολούθηση, σύμφωνα με το πρόβλημα του ασθενούς, στον άρτια εξοπλισμένο χώρο γυμναστικής που διαθέτει.

CONTACT US

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
ώστε να μπούμε σε επαφή μαζί σας